Címkék: macska féreg, macska vadászat játék, játszani ülés gyerekek, akupunktúra párna, macska játék, dobozok, tömör fa, macska menta, macska toll, Macska, labor berendezések beállítása.

6 206 Ft
  • Készleten
  • l11529


  • Játékok Típus: Egér & Állati Játékok
  • Anyag: Fa
  • Márka Név: intelitopia


Leírás:

Anyaga: Tömör fa

Szín: Fa szín

3 Lyuk Méret: 10 x 18 x 24 cm/ 3.9 x 7.1 x 9.4 hüvelyk;

5 Lyuk Méret: 10 x 18 x 36 cm/ 3.9 x 7.1 x 14.2 hüvelyk;

Funkció:

Egészséges, Kiváló Anyag: Az interaktív macska-játékok készült, magas minőségű fa, tehát nagyon tartós, hasznos.Minden kis rajzfilm játék nem mérgező, valamint biztonságos a macska, szintén barátságos környezet.

Interaktív Macska Játék: a Macska nem lesz lusta kell játszani a Macska, Vadászat Játék.Nagyon vicces, vonzó, ez a macska interaktív játék nyújthat gyakorlat stimuláció, illetve háziállatot tartani attól, hogy túlságosan unatkoznak.Hagyd, hogy a macska gyakorlat tartsa meg egészséges.

Elfoglalt & Egészséges Macska: arra Ösztönzi a gyakorlat keresztül elérje a másik kart.Adja meg a macska egy módja annak, hogy az energiáit, ezzel a combo pack szórakoztató játékok.

Több Játék & Rajzfilm Játékok: Ütő másik kart fog megjelenni a különböző rajzfilm játék, add, hogy a szeretet pet váratlan meglepetés.

A legjobb Ajándék a Macskák: a Macskák aktív, ezeket a macska játékok stimulálják a legtöbb macska vadászik ösztönök, segít a macskák maradjon fitt, egészséges.Amikor a játékot együtt, tudni fogja, hogy a macskák jobban közelebb őket.A legjobb Üdülési, szülinapi ajándék a macska-imádó barát.

Csomagolási lista

Csomag tartalmazza:

3/5 Lyukak Macska Játék


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek