Címkék: finis úszni ejtőernyő, medence telepítése, úszás kerék férfiak, a férfiak mentési ejtőernyős, ejtőernyős ellenállás úszás, ejtőernyős öltöny repülő, gépjármű-medence úszás, fortnite játék ejtőernyő, csónak játék úszás, állítsa a játék, úszás.

5 405 Ft 7 506 Ft
  • Készleten
  • l11294


  • Típus: Medence Kötél
  • Modell Száma: Úszás Ellenállás Ejtőernyős Rugalmas Kötél Úszni Ellenállás Képzés


3M Úszás Ellenállás Ejtőernyős Rugalmas Kötél Úszni súlyzós Edzés Öv Meghatározott Úszás Aids Képzés Berendezés Felnőttek, Gyerekek

Pontokba szedve: 1、Prémium Anyag: A úszni képzés öv beállított funkciók a 100% - os magas minőségű anyagból.A úszni képzés öv kiváló minőségű anyagból, s ez nem csak nyújthat egy biztonságosabb garancia az élet, de azt is, hogy a funkciók a jó alapanyagok, hogy növelje a termék életét.

2、Gyakorlati Használata: A úszni képzés övvel van csomagolva, a neoprén, amely lehetőséget nyújt kényelmet.A beállított funkciók a könnyű telepítés.Szóval akkor lefagy a biztonsági öv bármely sark körül az úszó medence.A készlet rendelkezik egy nagyszerű módja annak, hogy javítsák az úszás mozdulatokkal, majd az általános állóképesség.

3、Könnyen Használható: A úszni képzés öv készlet könnyen használható, amely segít, hogy javítja az egész test gyorsan.Pedig a szálloda a gyönyörű kivitelezés, elegáns, nagyvonalú megjelenése.Lehet kapni bizalommal.

4、Tökéletes Használata: A úszni képzés öv meghatározott célja a valaki, aki azt akarja, egy nonstop úszni, de alkalmas arra, hogy mind a felnőttek, illetve a gyerekek, akik szeretné, erősítő edzés.Pedig ez nagy úszni, képzési gyakorlatok.

5、Biztonságos Póráz Fejt: A kis pánt sárga pedig arra használják, hogy javítsa a rugalmas kötelet a parton a medence.Úszók használata a rugalmasság, valamint az ellenállás, a rugalmas kötelet, hogy gyakorolja.

Műszaki adatok(körülbelül):

Név: Úszás Edzés Öv Készlet

Szín: sárga

Részletek:

1. 1 x úszás öv: beállítási tartomány: 55cm-1.05 m/21.65-0.41-ben.

A belsejében a teljes SBR búvárkodás pamut pad, kényelmes, tartós, nem fáj a bőr.

2. 1 x rugalmas kötél

Elfogadják nagy szilárdságú ABS horog kapcsolat, amely rugalmasan illeszkedik a derék öv, ellenállás esernyő, valamint heveder, kiterjesztés, heveder, stb.

A rugalmas kötél természetes latex cső hossza 3 méter/118.11 az, tartós, anti-aging.

Egyetlen feszültség érték referencia: 10-15 kg

3. 1 x középső része kiterjesztését kötél

2 méter/78.74 a hossza pedig nagy szilárdságú horgok mindkét végén, amely lehet forgatni 360 fokban rugalmasan illeszkedik műanyag csatok.

4. 1 x emlékeztető esernyő víz zseb

A négy sarok vagy megerősített dupla-rétegű heveder, amely nem szakad meg, hogy az ellenállás a használat során. 46cm/18.11 a hosszú sárga víz zsebében.

5. 1 db kis akasztó a rögzített vég

Egyik végét használják, hogy javítsa a parton pillér, a másik végét pedig arra használják, hogy csatlakoztassa a rugalmas kötél vagy a meghosszabbítás öv.

6. 1 x háló tároló táska

Könnyű használni, illetve tárolja.

Csomagolási Listát:

Úszás Képzés Öv Készlet * 1


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek