Címkék: esetben iphon xr, cage telefon, hordozható telefon stabilizátor, ügy iphone xs max gs, esetekben iphone 8se, iphoned x-ügy, telefon tok iphone 8plus retro, telefon stabil, telefon rig, kevin gates iphone esetében samsung.

4 120 Ft 4 630 Ft
  • Készleten
  • l10860


  • Márka Név: YELANGU
  • Tanúsítási: Egyik SEM
  • Kommunikáció: Bluetooth
  • Típus: Egyetlen Handgrip
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Csomag: 1 csomag


YELANGU Pro Okostelefon Videó Rig Filmkészítés Esetben, Telefon, Videó Stabilizátor Markolat Mount IPhone Xs Max XR X 8 Plusz Samsung Huawei

Okostelefon Rig Pro 3 Standard Cipő Tartók, 2 Univerzális 1/4 inch-20 szál,akkor Mount LED Videó Mikrofon a Tornyon.Egy Fantasztikus eszköz a mobil videomakers.

A FORGATÁS el A TELEFON: Nagy Design Forgatás útközben a smartphone.Egy Sima Video el folyamatos lövés, aztán elfog egyedi élet tapasztalatait.

A fogantyú:Felszerelt kezelni, lehet lelőtte az egyik kezében, a kezelni lehet telepíteni a különböző oldalán a ketrecet vettem észre, hogy a vízszintes, mind a függőleges forgatás a mobil telefon.

PROFI VIDEÓ RIG CAGE: az Univerzális 1/4 inch-20 állvány szál az alján,akkor csatlakoztassa a Video Állvány ,Csúszka, Gém, valamint Stabilizátor ,ez egy okos telefon, Videó Rig Professzionális Videó Döntéshozók, mint te .

EGYETEMES, a legbiztonságosabb TELEFON KLIP: Kompatibilis az iphone XS iPhone XS Max iPhone XR 8 plusz iPhone x Samsung Huawei a Legtöbb okostelefon vagy anélkül esetben a 2a-3,5 széles.Nem csak a Tavaszi Videoklip ,hanem egy biztonságos csavar csavar a telefon .Legbiztonságosabb Rig a telefon.

Szín: Fekete

Anyag: Műanyag

fő jellemzője:

1. Telepítéséhez használt mobil telefonok, mobil felvétel.

2. A fogantyú lehet telepíteni a különböző oldalán a ketrecet vettem észre, hogy a vízszintes, mind a függőleges fotózás a mobiltelefon.

3. A telefon jogosult springs, párna, amely kényelmes szorító nem karcolja meg a telefon.

4. Több hideg cipő interfészek 1/4 szál felület a tetején, amely lehet telepíteni a különböző perifériák.

5. A teljes súly fény, támogatja a hosszú távú kézi használatra.

6. Vannak 1/4 csavar hozzászólások menetes furatok a fogantyú, csatlakoztatható más felvételkészítési perifériák, vagy közvetlenül csatlakozik, a kamera.

7. Alkalmas mobiltelefonok alatt 6.6 cm (beleértve 6.6 cm)

A Csomag Tartalma:

1 x Okostelefon Videó Rig

1 x Markolat

Csak a fenti csomag tartalma, egyéb, a termékek nem tartalmazzák.

Megjegyzés: a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek