Címkék: kerékpár kerék matricák dt, bicycl matrica, felni verseny kerékpár, cervelo matricák kerékpárok, alumínium kerékpár, kerékpár felni matrica, kerékpár felni matrica, btt kerekek matricák, 10mm kerék matricák, 700c matrica.

3 995 Ft 5 877 Ft
  • Készleten
  • l10750


  • Típus: Matricák
  • Anyag: Zöld PVC
  • Méret: 700c wheel


Te: 1set matricák=elég 2wheels mindkét oldalon

Súly: 0.30 kg-os Csomag súly: 0.40 kg Alkalmazás: Ezek a matricák tervezték 700C 50 mm-es Kerekek Típus:Zöld PVC

A matrica típusa, valamint a működési mód 1.Tintasugaras kontúrvágó -A modell a matrica szín CMYK kombináció -Szín kiválasztása sokkal színesebb. -Matricák vízálló fényvédő anyag. - kültéri környezetben is használható 3 év.Először is, a matricát a hátsó papír réteg, hogy tépje le, majd illeszd be a kívánt helyre beilleszteni, végül pedig fokozatosan nyomja meg a kezét, hogy elkerüljék a buborék, amely különös figyelmet fordítanak, ha tintasugaras kontúrvágó típusú kerék matricát kell vágni egy, Tépje le a biztonsági adatlap amíg kitart a matrica 2.Pvc egyszínű fólia alakú vágás típusa matricák. - Színe csak fekete-fehér vagy egyszerű kombináció. - Matricák vízálló fényvédő anyag. - kültéri környezetben is használható, 5 év - Matricák vannak osztva három rétegben kell használni a transzfer film beilleszteni. -Matricát, nem kell a háttér színe.Első, hátsó lap réteg, 180 fok, hogy tépje le a hátsó papír réteg, így a matricák csatolni kell az átutalás film, a második lépés, a transzfer papír marad a kívánt helyre beilleszteni, a harmadik kéz, nyomja meg a gombot, majd távolítsa el a felszínen, a transzfer film 3.Tintasugaras alakú vágás. - Ez a modell a matrica szín CMYK kombináció. - Szín választás sokkal színesebb . - kültéri környezetben is használható 3 év. - Matricák vannak osztva három rétegben kell használni a transzfer film beilleszteni. - Matricát, nem kell a háttér színe.Első, hátsó lap réteg, 180 fok, hogy tépje le a hátsó papír réteg, így a matricák csatolni kell az átutalás film, a második lépés, a transzfer papír marad a kívánt helyre beilleszteni, a harmadik kéz, nyomja meg a gombot, majd távolítsa el a felszínen, a transzfer film Globális Rendelés Követés: VISSZAJELZÉS:

1.Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások, kérlek, hagyd el a pozitív visszajelzést, 5 csillag.

2.Ha nem elégedett a termékek,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés, W e garantálni, hogy lesz 100% - os slove bármilyen probléma pedig, hogy elégedett.A kommunikáció a legjobb módja .


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek