Címkék: sfu1605 700, mba12 c, m3-hegy, m5x8 csavar, horgony csavar, jmc léptető, anti statikus bár, ajtón zár, hub-pir, b647 tranzisztor.

40 873 Ft 54 497 Ft
  • Készleten
  • l10578


  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Anyag: Alumínium-réz Ötvözet
  • Típus: Szerszám Alkatrészek
  • Modell Száma: YP
  • Használat: Kereskedelmi Gyártása


Egyedi Méret Száraz típusú Antisztatikus ion bár a Generátor, Így a Gép Táska

a termékek testre szabható a különböző méretű, a megfelelő kábel hossza is testreszabható, egy Generátor csatlakozhat két ion rudak, ha kell csatlakoztatni 4 ion rudak vagy más, Kérjük, forduljon hozzánk ,Köszönjük !

Száraz típusú Antisztatikus ion bár a Generátor, Így a Gép Táska

A megrendelés tartalmaz 1 darab antisztatikus bar & 1 darab generátor.Száraz típusú Új típusú Nano indukciós statikus eltávolítani bár, meg kell felszerelni, ion generátor.az ion indukciós elektrosztatikus megszüntetése kábel végén illeszteni az ion generátor kimeneti jack, a végén az óramutató járásával megegyező irányba, akkor az indukciós elektrosztatikus megszüntetése bár vezetékek vonal csatlakozik a külső felek a földelő csavar ion generátor után erősítse meg a jó földelés, dugja be a generátort a foglalatba, amely a föld vezetéket, akkor fix, hogy Az elektrosztatikus megszüntetése a megfelelő pozícióba,nyissa meg a generátor tápegység , statikus megszüntetése, valamint lehetővé kell tenni, hogy a munka megkezdése

Termék, Szolgáltatás

Gyorsan semlegesíti a statikus.Nagy ion légáramlás lefedett terület A statikus megszüntetése készülék jó földelés védelem. 1. Destaticizing idő megfelelnek az ESD szabvány vizsgálati feszültség 5000v, hogy 500v 2. A teszt Eredménye alapján ME268A elektrosztatikus mérő teszt 3. Vizsgálati eredmények egy kicsit más miatt állapot, Hőmérséklet, páratartalom stb.

Biztonságos Utasítás :

1. Olvassa el használati utasítás a telepítés előtt. 2. Győződjön meg arról, földelt nos, mielőtt a műveletet. 3. Kérjük, ne használja a készüléket gyúlékony, éghető környezetet. 4. Ne engedd, hogy a javítás engedély nélkül. 5. Tápegység csatlakoztatva kell lennie a gép, nyitott, illetve zárt gép. 6. Nyomás lehet a levegő tiszta víz nélkül gőz, illetve szennyeződés

Alkalmazás:

Széles körben használják az elektronika, műanyag,kémiai,nyomtatás, csomagolás, optoelektronikai iparágak.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek