Címkék: fából faragott diótörő díszek, dekoráció diótörő, fából faragott diótörő eszközök, ingyenes katona kabát, diy diótörő, nagy diótörő, diótörő játék, diótörő fa, baba húzza a kötelet játék, katona fa.

2 735 Ft 3 420 Ft
  • Készleten
  • l10549


  • Név: Karácsonyi Diótörő
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Modell Száma: Karácsonyi Diótörő


Pontokba Szedve:

1、Jó Szerencse: A diótörő szimbóluma szentségét, s hősiesség.Sok otthonban, homlokzati vállalatok elhelyezett előadott diótörő különböző formák, a biztonság, a jó szerencse.

2、Hagyományos Grafika: Hagyományos Karácsonyi alkotás, valamint az automatikus időjárásálló diótörő.

3、Fényes Festék: Gazdag részletek, fényes festék, szilárd szerkezet.

4、Alkalmas: Alkalmas minden típusú fesztiválok, ez a dekoratív diótörő tökéletes választás hozzá egy ünnepi hangulatot, hogy a haza, csodálatos, érdekes Karácsonyi díszek, valamint a gyermekek baba játékok.

5、Karácsonyi Diótörő: békés Karácsonyi diótörő egy kalap, csizma, szakáll, bajusz, dob, majd nagy vigyorral.

Műszaki Adatok: Neve: Karácsonyi Diótörő Dísz

Anyaga: fenyő

Felület kezelés: festék

Magasság: kb 20cm/7.87 a

Csomagolási Listát:

1*Karácsonyi Diótörő Dísz

A Brazil barátok:

Brazília Post ideiglenesen bejelentette, hogy töltés körülbelül $3.50 per érdekében, hogy a nemzetközi parcellák augusztus 27 (helyi idő szerint).Ez a díj a vevőt terheli, miután a saját nyilatkozat majd vissza kell téríteni, ha nem fizetik meg.Ha nem fogadja el a $3.5 vám-díj, kérjük, ne a rendelést.

További információért, kérjük, nézd meg a linkre, nagyon szépen köszönöm a megértést!

Vevő olvasás

1. A fizetési

Támogatjuk az alábbi fizetési módok:

2. Körülbelül szállítás

A. Szállítási&Átadása

Elfogadjuk a különböző csatornák jellemzők szerint a rakomány szállítására.Ez elérheti a több mint 200 országban.Ígérjük, hogy minden parancsot kell kiadni négy napon belül.Mivel a követési idő a különböző csatorna lesz más, a postai csomagok általában 1-4 nap, a nemzetközi express szállítás, ha torlódás van, a követési idő információkat terjeszteni.

A. a vám -, illetve vám -

Postai csomagok általában nem termelnek a tarifákat, de vámjogi szabályozás a különböző országokban különböző vámkezelés alkalommal.Kérjük, kövesse nyomon az információkat, illetve lépjen kapcsolatba a helyi postán, ha szükséges.Nemzetközi express szállítás általában generál vámok.Kérlek, értsd meg a helyi szokásokat adó előírásokat annak érdekében, hogy elkerüljék a vámhatóság problémákat okoz a termékek visszaszállítását, vagy megsemmisült.Ha szükséges, kérjük, forduljon a helyi vámkezelés cég, vagy hogy az információt a helyi vámkezelés.Végezetül azt szeretném, ha boldog vásárolni, nagyon szépen köszönöm a támogatást.

3.Visszatérítés&Politika

Azért, mert a nemzetközi szállítás, a költség, idő, költség viszonylag nagy, így nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi termékek.Fogjuk szigorúan ellenőrizzük, ha kap egy termék sérült, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.A haszon, győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a csomag aláírása előtt, majd küldje el a fényképet nekünk.Áttekintjük a termék szerint a konkrét feltételek a terméket, hogy segítsen megoldani ezt a problémát, meg lesz a lehetőség, hogy élvezze a több kedvezményt.Ha szeretné, hogy cserélje ki vagy küldi vissza a terméket anélkül, hogy kárt, hogy a termék, csak a szállítási költség kerül felszámolásra, valamint küldünk önnek egy új terméket a termék átvételét követően.Köszönöm a támogatást, megértést.

4. Szín különbség:

Miatt különbség a különböző jelenít meg, a kép nem tükrözi a tényleges színe a projekt.Scheler Visszatérési Politika: a Vásárlók vissza árut 7 napon belül kézhezvételétől számított elem.Ez alatt az idő alatt, ha nincs munka minőségi probléma, az eladó nem fogadja el a visszatérés.

5.Visszajelzést

Ha elégedett vagy, kérlek, adj egy 5 csillagos értékelés, ez lesz a legnagyobb bátorításra, majd hozzon létre egy jobb szolgáltatás az ön számára.Mindent megtesz, csak hogy neked jobb érzés, együtt őszinteség.nagyon szépen köszönöm

Remélem a barátaim megtalálja, amire szüksége van.

Ha bármilyen van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.

Legjobbakat kívánom neked


Padysheva 1992
2021-01-14
5/5
Perfect packaging, beautiful music box e t pretty music

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek