Címkék: automatikus diagnosztikai obd, gps sebesség sebességmérő, gp tracker, töltsük fel, hud vjoycar, hud kijelzőt autó gps-univerzális, autó kijelző hud, hud, piaggio digitális sebességmérő, riasztó, autó rendszer.

4 902 Ft 7 659 Ft
 • Készleten
 • l10481


 • Névleges teljesítmény: X5 HUD
 • 5 funkció: head up display
 • Kimeneti Frekvencia: X5 Head Up Display
 • Márka Név: YASOKRO
 • Funkció 1: X5 OBDii OBD2 Autó Sebességét Projektor
 • Vezetékes vagy vezeték Nélküli: Drót
 • 3 funkció: Sebesség riasztás,feszültség riasztás,
 • 4 funkció: Projektor a szélvédőn
 • A funkció 2: X5 Hud Head Up Display, Speedo, Üveg Film
 • Méret Név: 9*5.4*1.2 cm


Jellemzők: 1. Automatikus alkalmazkodás autó modellek, illetve lehet alkalmazni, az autók összhangban OBD II vagy EUOBD (fedélzeti automatikus diagnosztikai rendszer).Plug and Play. 2. 3" kijelző-nagy felbontású kijelző 3. Többszínű design teszi a képernyő sokkal nagyobb, de könnyebb olvasni 4. A használja a nano-technológia, hogy megszüntesse a nem kívánt gondolatok pedig lehet, hogy a megjelenítendő információt még élesebb. 5. Kijelző gazdag tartalom: sebesség, motorfordulatszám, a víz hőmérséklete, akkumulátor feszültség, üzemanyag-fogyasztás,alacsony feszültség riasztás, magas hőmérséklet riasztás, sebesség riasztás,ingyenes közötti váltás kilométer valamint mérföld,ingyenes közötti váltás C F diplomát. 6. Automatikus be -, illetve kikapcsolása a jármű kezdte meg a leállítás, hatékony védelem az autó akkumulátor; miközben megőrzi a kézi kapcsoló mód, de sokkal könnyebb irányítani HUD. 7. Automatikus, kézi fényerő üzemmódban van, a vezetés napfény nélkül. 8. OBD kábel:180cm Figyelem: OBD2 Eszközökkel Nem Kompatibilis: 1. Európai / Amerikai autók gyártása, mielőtt 2004-ben, illetve az Ázsiai autókelőtt gyártott 2007. 2. Minden autók olaszországból gyártása. 3. Olaj -, illetve villamos energia keverés, dízel meghajtású autó, Vedd fel, TEREPJÁRÓ, ORV.Helló kedves barátaim, isten hozta, hogy látogassa meg a bolt.mielőtt megveszed ezt a tételt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, NEM működik egy autó modellek.Leírás: Head Up Display célja, hogy megakadályozza a baleset, amely a projekt fontos információk ( e.g.jármű sebesség ) ra az első szélvédőn a szem szinten a sofőr.Különben is, a kijelző hely, majd a fényerő állítható keresztül automatikus indukció, amely megakadályozhatja, hogy a sofőr a lenézett a műszerfal, valamint csökkentheti az idő, szemei, a vak elé.Ez elkerülhető breaking szabályok miatt gyorsan sok a speed-korlátozott szakaszok.Mi a fontosabb, ez teszi lehetővé a sofőr, hogy olvassa el a szám azonnal, anélkül, hogy változó horizont, amely alapvető értéket csökkenti a közlekedési balesetek okozta jelen-tudat miatt, hogy lefelé néz.

Kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal vásárlás előtt, hogy megtudja, ha ez a termék alkalmas az autók.

A Csomag Lista:

1 x X5 Head Up Display

1 x OBD Kábel

1 x Fényvisszaverő Fólia

1 x Csúszásgátló Pad

1 x Felhasználói Kézikönyv

Utasítások:

1. Automatikusan alkalmazkodik a személygépkocsi modellek, OBD-II (Busz Automatikus Diagnosztikai Rendszer) felület.Ellenőrizze, hogy a gépjármű diagnosztikai csatlakozó a kormánykerék alá.

2. Azonosítani az autó 16-pin diagnosztikai csatlakozó, csatlakozó, OBD II-kábelt a 16-pin diagnosztikai csatlakozó, ha ez az aljzat.

3. Tedd a csúszásgátló pad-ra a eszköz panelen, majd tegye HUD-a csúszásgátló pad, akkor állítsa be a szöget.

4. A fényvisszaverő fólia elhelyezhető a határidős pozíciót az HUD bottal, hogy az első szélvédőn, biztosítva, hogy az információt, mint például autó sebességét prognosztizálható, hogy a fényvisszaverő fólia.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek