Címkék: jonnesway szerszámkészletek, sae szerszámkészletek, szerszám szett, workpro szerszámkészletek, minőségi telefon szerszámkészletek, szépség eszközök, készletek, mega szerszámkészletek, különleges szerszámkészletek, opel időzítés szerszámkészletek, gyöngyfűzés szerszámkészletek.

2 373 Ft 2 695 Ft
  • Készleten
  • l10425


  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Márka Név: DOERSUPP
  • DIY Kellékek: Famegmunkáló
  • Típus: Kombinált


5DB/Set Fafaragás, Gravírozás, Fúró Marószerszám Faragás Root Eszközök

Műszaki Adatok:

Szín: Ezüst

Anyag: Fehér acél

Méret:3*3, 3*4, 3*5, 3*6, 3*8, (mm)

Jellemzők:

FARAGÁS GYAKORLAT KÉSZLETEK: segítségével a fafaragás gyakorlat készletek, hozhat létre saját, fából készült kézműves, majd kapcsolja be remekművek a valóság!

KÉNYELMES ESZKÖZÖK: könnyen teljes bármilyen típusú fafaragás projekt használja a

EGYSZERŰ HASZNÁLAT: csatlakoztassa a készüléket az elektromos fúrót, használatra kész!Kényelmes, könnyen használható, A fúró készlet lehetővé teszi, hogy fát faragni, könnyedén, amely különbözik a hagyományos faragás, amely károsíthatja zúzódást a kezét.

PRÉMIUM ANYAG: Ezek a sorja célja, hogy távolítsa el a fa gyorsabban.Készült sharpp nagy sebességű acél, könnyedén vágja le a fa gyorsabban, miközben egy sima felületre.

A FAFARAGÁS ESZKÖZ: az Optimális pontosság, mind pedig a részletek kezelése teszi a fafaragás könnyű anélkül, hogy káros a fa.Pontos eredmények a simítás hatása.Nem dekoráció szükséges.

A Csomag Tartalma:

1set(5db) × Három Pengék Fafaragás Eszközök

Megjegyzés:

1. Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.Pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.

2. A szín lehet más, mint a különbség kijelző,pls értem.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek