Címkék: optikai splicer, monokuláris lézer, a teljes állomás eszköz, topcon tribrach, a teljes állomás szakmai, A666, prizma tribrach, a teljes állomás doboz, a telefon állvány, tribrach.

10 004 Ft
  • Készleten
  • l10409


  • DIY Kellékek: ELEKTROMOS


A termék

Fekete Tribrach, Fekete GPS-Fuvarozó Illeszkedik minden 5/8"x11 szál Együtt 360° - os forgó adapter Használható szerelhető GPS prizma Csavar-fókusz (2,5 x mag.) 1db x Fekete tribrach optikai zuhant. 1db x Fekete 360° - os forgó adapter

Magas minőségű;100% új.

Arról, hogy a szállítmány

1. Mi a hajó a csomagot számított 3 munkanap után, a fizetési világos. 2.A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.A vásárlók felelős forthese díjakat. 3.Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási cím 4.SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. 5.Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt. 6.Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Mi a pálya, hogy a szállítmány jöjjön vissza, hogy azt a lehető leghamarabb választ.Célunk a vevői elégedettség

Vissza&Visszatérítés

1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett.Ha ez a tétel a possessionmore, mint 7 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE.Vannak NOEXCEPTIONS!Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél. 2.Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolásban KELL megadni a szállítás nyomon követési számot,konkrét oka a visszatérés.

Erről Visszajelzést

1. Kedves vásárlók, értékeljük, az üzleti, ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás, kérjük, értékelje a tranzakció adatait (Részletes Eladó Nézettség) a vatera piacterén egy"TÖKÉLETES, 5 CSILLAG" hagyj minket egy pozitív visszajelzést.Mi is lesz ugyanaz az ön számára. 2.Ha nem elégedett az ügylet bármilyen okból, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyja negatív/semleges visszajelzést. 3.Keményen dolgozunk, hogy ellenőrizze vatera piacterén Ügyfél 100% - Ban Elégedett meg megoldani minden problémát.Hisszük, hogy mindent lehet megoldani a kommunikációt.Mi lesz itt, hogy a legjobb szolgáltatást az ön számára.4.Az összes e-maileket, üzeneteket lesz a válasz, 1 munkanapon belül.Elnézést kérünk a késői válasz az ünnepek alatt.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek