Címkék: szén-reel ülés, színes eva cső, sárkány sort tekercs, rod tsurinoya, rész tekercs, 12bb, csipke szegéllyel, fuji reel ülés, halász horgászbot mini, a férfiak porcelán gyűrű.

3 798 Ft
  • Készleten
  • l10349


  • Márka Név: NooNRoo
  • Méret: #16
  • Anyag: Grafit / Műanyag
  • Típus: Halászati Tekercs Kezelni


Reel Ülés : SKTSS -LS +Trim Gyűrű + EVA Markolat

Méret: #16

Szín: Fényes Fekete

Egy szett tartalmazza : SKTSS #16 + #16 dió + #16 LS anya + Fém cső +Trim gyűrű + EVA markolat

Mennyiség : mi a kínálat, 1 állítsa neked ~

Szállítási késedelem & nyomon Követési számot

1. Nyomon követési számot, e-mailben, hogy egyszer mi szállítjuk a megrendelést.Ha bármilyen késedelem oka lehet a rossz időjárás vagy egyéni vizsgálat.Ha még mindig nem kapja meg azt az elemet, belül 25DAYS, pls fel velünk a kapcsolatot.

2.Igyekszünk a legjobb, hogy a kívánt termékeket a lehető leghamarabb.Abban az esetben kap rossz miatt a termékek szállítási hiba, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, cserére vagy visszatérítésre.Ha sérült, akkor , kérem, nem vagyok hajlandó elfogadni, majd lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges.

3.Nem vagyunk felelősek rossz vagy kézbesíthetetlen címét.Kérjük, adja meg a teljes címet telefonszámot, majd ellenőrizze, hogy a szállítási cím helyes-e, illetve szállítható.

Visszatérési Politika: Állapot értékesítési fizetési kell kapott számított 3 napon belül az aukció vége.Minden nem-fizet ajánlattevő fog jelenteni.Termékek, anélkül, hogy bármilyen minőségi probléma nem lehet visszatérítés.Termékek minőségi probléma 7 napon belül vissza lehet visszatéríti.Termékek minőségi probléma, 30 napon belül vissza lehet majd cserélni.Termékek minőségi probléma 1 éven belül vissza lehet majd javítani.

·Megjegyzés: Kérjük, tartsa meg jó állapotban ügyfélnek kell fizetnie a visszaküldés szállítási, köszi:)

MINDEN TERMÉKRE 12 HÓNAP GARANCIA!!

Visszajelzés Házirend: a Vevőnek mindig NEM.1 törődünk vevőink megérteni az aggályokat, de csalódás lehet, de a legjobb, hogy oldja meg a problémákat..arra törekszünk, hogy a válasz e-mailt, amilyen gyorsan csak lehetséges, de mivel magas e-mail kötet eltarthat, az idő számunkra, hogy a válasz.Előre is köszönöm a türelmet!Lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív, meg fogjuk találni a megoldást, hogy megfeleljen a követelménynek, valamint fokozza az élvezetet.Esedékes, hogy néhány szolgáltató SPAM szűrő beállításokat, előfordulhat, hogy nem tudja fogadni az e-mail válasz; ha problémája van a fogadó az e-maileket, akkor kell használni a különböző e-mail fiókot, hogy lépjen kapcsolatba velünk. ·Ha ön elégedetlen a tételt, bármilyen okból 3 napon belül a tétel átvételét, vissza, a visszatérítést(levonása a shippng).

Munkaidő:

A Szolgálati Idő

Kína Idő

USA(csendes-óceáni idő szerint)

Start

Vége

Start

Vége

Hétfő

AM 9:00

PM-18:00

Vasárnap

PM-17:00

Hétfő

AM 2:OO

Kedd

AM 9:00

PM-18:00

Hétfő

PM-17:00

Kedd

AM 2:OO

Szerda

AM 9:00

PM-18:00

Kedd

PM-17:00

Szerda

AM 2:OO

Csütörtök

AM 9:00

PM-18:00

Szerda

PM-17:00

Csütörtök

AM 2:OO

Péntek

AM 9:00

PM-18:00

Csütörtök

PM-17:00

Péntek

AM 2:OO

Szombat

Hogy mi a Kötelessége.

Péntek

Szombat

Vasárnap

Hogy mi a Kötelessége.

Szombat

Vasárnap

Közben a szolgálati idő ,amit adni tudunk gyorsan reagálni.Ha nem dolgoznak ,kérjük, legyen türelemmel, valamint jelentős, hogy adjon még egy kis időt ,nem hagyja, hogy a semleges vagy negatív visszajelzést kommunikáció nélkül ,köszönöm az együttműködést !


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek