Címkék: makita oszcilláló elektromos szerszám, aurora mester multi, dewalt oszcilláló multifunkciós szerszám, fék kar mester hosszú, kubernetes multi mester, a mester eszköz makas, oszcilláló multi szerszám, mester töltő, dremel multi szerszám, gitár mester eszköz.

7 412 Ft 9 626 Ft
  • Készleten
  • l10222


  • Használat: Kereskedelmi Gyártása
  • Márka Név: VAHIGCY
  • Modell Száma: Penge Készlet
  • Méret: other
  • Penge Anyag: - Karbid
  • Befejező: Egyéb


31pcs Oszcilláló Multi Eszközök fűrészlap, A Fejest Láttam Gép, Multi Master Power Tools Wooding fűrészlapok Kiegészítők

Pontokba szedve: 1、Teljes körű Penge: Több költség-hatékony: A készlet 31 pengék, beleértve azt a 9 különböző penge.Ez segít hatékonyan teljes a különböző feladatokat.Sok fűrészlap lehet több munkát.Ez a sokoldalú eszköztár lesz a jobb kezét.

2、Magas Hatékonyság: A regény design széles választéka a recés méretű alakzatok, hogy minden típusú darabok hatásos, valamint annak biztosítása, kényelmes kézi érzés, amikor használja a többfunkciós eszközök.

3、Hatály: Standard, precíziós fűrész foga nem kötelező.Ideális fűrészelés, borotválás, alakításában, csiszolás, vágás, fa, fém, műanyag; lehet használni a műhelyben, otthon, vagy máshol.

4、Pontos Vágás: Különleges design, precíz vágás: van, beépített hossz jelek mindkét oldalon, a hüvelyk az egyik oldalon, milliméter, a másik, biztosítva, hogy tudod, hogy pontos vágások, könnyen, gyorsan, ha használjuk.

5、Prémium Anyag: Ez a készlet a pengék készült kiváló minőségű, vastag nyomtávú, magas széntartalmú acél bimetál ötvözött acélból, valamint a feldolgozott speciális technológia biztosítja, hogy minden penge kiváló kopásállóság, hosszú élettartam .

Leírás:

Bimetál fűrészlap alkalmas vas, illetve más, puha fém anyagok.

Magas széntartalmú acél fűrészlap alkalmas fa, műanyag.

Nagy fűrészlap megfelelő vágás fa, műanyag.

Kis fűrészlap megfelelő vágás fa, műanyag, puha fém.

Alkalmas a legtöbb általános vibrációs eszközök.

8 fűrészlap minden igényét.

Alkalmas fa, műanyag, puha fém, MŰANYAG, köröm, stb.

Ideális szétszerelés, szerelés, átalakítás, stb.

65mm háromszög egyenes fűrészlap: alkalmas lyukakat vágtam, vágás, fa, műanyag, gipszkarton, üveg, stb.

Alkalmas mindenféle egyetemes kincs gépek, mint például a Bosch -, Fein -, Dremel, illetve más modellek

Csomagolási Listát:

31 * Oszcillációs Fűrész

1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)

2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.

3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.

4. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű.

5. Ha nem kapta meg a küldeményt 50 napon belül a pénzforgalmi(10 nappal a külföldi raktárban), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz.Célunk a vevői elégedettség

1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett.Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY A VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE.NINCS KIVÉTEL!Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél.

1. 12 hónapos korlátozott Gyártói Jótállás a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított).Tartozékok jön a 3 hónap garancia.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek