Címkék: 10 photochromic progresszív, fonex férfiak, doktor, fresnel üveg, női napszemüveg, üveg rövidlátás, evzero lencse, szilikon golyó a pénisz, multifokális, progresszív szemüveg, egyiptom lentes.

9 213 Ft 15 356 Ft
 • Készleten
 • l10212


 • Modell Száma: Belső Progresszív Lencsék
 • Lencse Anyaga: A CR-39
 • Származás: KN - (Eredetű)
 • Márka Név: Ralferty
 • Lencsék Optikai Tulajdonság: Photochromic
 • Szemüveg Tartozékok: Lencse
 • Elem Típusa: Szemüveg Tartozékok
 • Bevonat: HMC
 • A nemek közötti: FÉRFIAK


*Minden, a világos lencsék, beleértve a következőket:

Karcálló bevonat, Superhydrophobic bevonat, Anti-fényvisszaverő bevonattal, 100% - os UV-védelem.

1.56 Belső progresszív öltöny a teljesítmény:

0-800/0-200(HOZZÁ+75-A+350)

1.61 Belső progresszív öltöny a teljesítmény:

0-1000/0-200(HOZZÁ+75-A+350)

1.67 Belső progresszív öltöny a teljesítmény:

0-1000/0-200(HOZZÁ+75-A+350)

* Ha a Henger több mint 2.00 D, kell fizetni plusz 5 $alatt link.https://Letom.eu/store/product/This-Link-Only-For-Re-sending-Order-Or-Other-Special-Customize-Request-Please-Contact-With-Seller/719974_32858648769.html

Hogyan mérjük a RENDŐRSÉG.

Ha ez kellemetlenséget menni optikai üzletben, vagy kórházba, kérheti, hogy a család vagy a barátok segítenek, hogy az intézkedés az alábbi módszer.

Körülbelül PD: (tanuló távolságot, a távolság a központtól, a bal szem a központ a jobb szem)

Hogyan lehet a felső adatok?

1. Menj a kórházba

2. Menj a professzionális optikai bolt

3. A régi adat, hogy a vizsgált számított 2 év.

Kedvesen megjegyzi:

Eladjuk a lencse együtt a szemüveg keret.Ezért kérjük megrendelés mind, mi segítünk önnek, hogy változtassa meg a lencse.A lencsék egyéni rendelte el.így nem tudjuk elfogadni vissza, vagy cseréjét, ha anélkül, hogy minőségi problémák.

* Árazás alapján a konkrét receptet értékek, valamint a típusú lencséket úgy dönt, hogy megvásárolja.Boldogok vagyunk, hogy segítsen kitalálni, hogy a legjobb lencsék alapján a receptre kapható.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

Mi a legjobb módja annak, hogy tisztítsa a lencséket?

Tisztítsa a lencséket, egyszerűen öblítse egy enyhe étel szappanos langyos vízzel, majd szárítsa meg őket egy puha ruhával.A napi tisztítás a fény foltok, néhány kaszabolja le a tasak tartalmazza az esetben kell ezt a trükköt.

Kérjük, legyen óvatos, hogy elkerülje a forró víz, a lencsék (különösen, ha azok magas törésmutatójú lencse), mivel lehet fejleszteni buborékok vagy repedések, ha ki vannak téve a magas hő.


Rozanova90
2020-09-14
5/5
The glasses are very good views, the frames are modern.
Di Jimmy
2020-11-07
5/5
Excellent quality. Came very well packed. Very worth stop paying dearly for slow as Varilux here in Brazil. Loved and will make another multifocal.
Pamella Spand
2021-01-23
5/5
First, the company is excellent, if anyone reads this, and you have doubts if it is advisable to make lenses by this means?, the answer is "Yes, it is highly recommended", they were able to advise me on all the details I required to make my custom lenses, In my case I had to make 4 pairs with different characteristics, everything was perfectly fulfilled, crystals are of excellent quality, polarized is authentic, are the stockings described in the publication, in my case I need broad frames to avoid excessive pressure in the ear sector, These lenses are very comfortable, flexible, my next annual lens renewal, yes or yes it will be with this same company.

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek